Bankkártyás fizetés

Maestro Visa Mastercard

Weboldalunkon hitel és bankkártyát elfogadunk valamint fizethet PayPal-on keresztül is! Nincs meglepetés, Ön minden esetben fix árat fizet.

PayPal

A PayPal rendszer használata

A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez.

Sajnos a PayPal még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel de a fizetés menete egyszerű és nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez, hogy gondot nem tud okozni. Ráadásul - mint a bankkártyás fizetéseknél általában - Önnek nem számítanak fel külön pénzt a fizetésért.

A megrendelése végén az oldal automatikusan átnavigálja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára. Itt két lehetőség között választhat.

Önnek a következő adatokat kell még kiegészítenie:

  1. Card Number: ez a bankkártya száma
  2. Expiration Date: a bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, ahogy ezt általában a bankkártyán is megadják.
  3. CSC: a kártya hátoldalán található három- vagy négyjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
  4. Home Telephone: ez ugyan otthoni telefont jelent, de azt a számot érdemes megadni, amelyen a bankja eléri Önt, ha mégis gond akadna. (Ne felejtse el megadni az országkódot és a körzetszámot)
  5. E-mail: az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.
Bankártya CSC azonosító

A címadatokat érdemes itt még egyszer ellenőrizni. A "Billing Address Line2" mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.

Ha az összes mezőt kitöltötte, nyomja meg a "Review and Continue" gombot. Itt még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelést. Ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül értesítik Önt e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egyidőben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelése feldolgozását. A fizetésnek ez az Ön számára leggyorsabb és legolcsóbb módja.

Ha azonban mégsem sikerül a tranzakció, vagy nem érti valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhet a honlapunkra oly módon, hogy az oldal alján található: "Cancel and return" (azaz Mégsem, és visszatérés) linkre kattint. Ha ezt teszi, akkor jelzi a PayPal fizetés sikertelenségét, és visszatér pár másodpercen belül a honlapunkra.

Reméljük, hogy ezzel a kis segítséggel semmi gondot nem fog okozni a rendelés kifizetése.